Support

Kvardagar 08.00 – 18.00
Laurdag 10.00 – 14.00

Telefon: 905 90 002
support@telefiber.no

Fjernstyring support

Kontakt

Telefon: 905 90 002
post@telefiber.no

Altibox kundesenter

Notodden Energi sitt sentralbord
tlf: 350 25 050
epost: altibox@notodden-energi.no

Utbygging av Altibox, Vrådal Skisenter / Rådyrtoppen / Fossøy

Utbyggingen vil foregå slik:

Til flertallet av hyttene er det lagt strømkabel i bakken. På denne kabelen vi det normalt være et 8 mm rør som er beregnet å blåse fiber i. Dette røret må være avsluttet i eller ved sikrings-skapet i en veggboks. Her vil det bli plassert en fiberconverter som må ha strøm.. Fra denne converteren må du legge en nettverkskabel frem til TV punkt / hjemmesentral. Denne kabelen vi bli utlevert i startpakka. Hvis du ikke finner eller har rør på strømkabelen, må du selv grave trekkrør fra tomtegrense / elskap inn til hytta. Trekkerør for dette utleveres hos VTK, eller du kan ta kontakt med anleggsleder i området når utbygging starter.

 

Utbyggingen vil foregå med flere aktiviter på samme tid. Dette betyr at det vil graves, blåses fiber og installeres parallellt. Selv om installasjonen i hytta er ferdig, betyr ikke det at signalet kommer umiddelbart. Alle vil få informasjon før vi setter i gang med oppkoblingen.

Tilgang til hyttene gir oss noen utfordringer, da installasjonene i hyttene må skje i en koordinert prosess sammen med resten av utbyggingen. Vi vil trenge adgang til hyttene flere ganger i løpet av prosjektet. Det vil derfor bli etablert en ”nøkkelbank” hos Elbua i Vrådal sentrum.

Nøkkel til hytta må kvitteres inn her og være tilgjengelig i byggeperioden.

Startpakka vil være tilgjengelig fra 1. juni og kan hentes hos Elbua i Vrådal. De som ikke ønsker å legge innvendig nettverkskabel selv, kan bestille jobben hos Elbua for kr 750. Dersom det ønskes flere TV eller datapunkter vil dette også kunne bestilles her.

Startpakken blir ditt viktigste verktøy for å installere Altibox hjemme hos deg. Den inneholder også en forklaring på det du trenger å vite i forbindelse med oppkobling.

Når oppkobling nærmer seg vil vi kontakte deg for å avtale tidspunkt. Vi har som mål at alle skal ha signal senest i løpet av november.

Hvis det er noe du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Kontaktperson Elbua / Elektriker’n i Vest-Telemark AS      Tor Arne Mælen. 99113000

Kontaktperson / prosjektlederTelefiber AS                           Knut Ove Fidje.   41412000

Kontaktperson / prosjektleder VTK                                     Einar Valhovd. 97196132

Kundeservice (abonnement / priser)                                  Altibox                35025050